PEJUANG FOUNDATION PROGRAM

Modul terbaru dari Ahyat Ishak.. Struktur semula profil hartanah sampai banker happy!

26 Januari 2019 @ Kuala Lumpur  

18 Mei 2019 @ Kuala Lumpur

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds
DAFTAR HARI INI!

Info selanjutnya...

Apa itu PFP?

PFP adalah bengkel 1 hari yang membantu usahawan dan individu untuk memahami profil kewangan sebenar sebelum meneruskan pelaburan hartanah dengan bijak dan selamat. PFP merupakan modul terbaru oleh Ahyat Ishak yang lebih fokus dan khas kepada ilmu kewangan hartanah. 

Bukan semua hartanah adalah ASET

Ramai telah berjaya mencari aset yang membawa pulangan pelaburan dari pulangan sewa dan keuntungan jualan semula yang besar. Namun, tidak semua hartanah memberikan pulangan yang hebat dan pelabur mesti tahu mencari aset yang sebenar. 

Mentor PFP

Barisan mentor yang akan membantu anda dalam pelaburan hartanah ... 

Ahyat Ishak

Pengasas Komuniti Pejuang Hartanah

Azim Sulaiman 

Mentor Pejuang Hartanah - Kewangan

PEJUANG FOUNDATION PROGRAM

Tarikh 1: 26 Januari 2019 (KL)  

 Tarikh 2: 18 Mei 2019 (KL)


8.30 pagi - 6.30 petang


Harga: RM200 seorang

DAFTAR SEKARANG!

MODUL PFP

Daftar sekarang dan belajar tentang: 

  • Analisa Income & Expenses
  • Analisa Debt & Equity
  • Tubat Kewangan
  • 10 Langkah Bebas Beban Hutang 
  • Action Plan Group Coaching 
  • Struktur Semula Kewangan 
  • Review LO & Polisi 
  • Asas Masterplan 
  • Asas Book Keeping  



Pembayaran

Jika anda yakin dan bersedia untuk mengambil tindakan sekarang, anda boleh membuat pembayaran Pejuang Foundation Program melalui "online transfer" ke: 

  • ILHAM TRAINING INTERNATIONAL SDN BHD 
  • OCBC BANK (MALAYSIA) BERHAD 
  • 7901079372


**Sila lampirkan bukti pembayaran melalui whatsapp atau email kepada Hana/Sofia. No telefon dan email ada di bawah.

Alumni Pejuang Foundation Program

Pejuang Foundation Program memberi saya 1. Blueprint yang sangat jelas tentang bagaimana untuk plan persaraan saya melalui satu lagi platform iaitu hartanah. 

2. Penjelasan yang sangat detail tentang kira2 kewangan & persediaan yang perlu untuk saya beli my 1st property. 

3. Buka mata saya yang hartanah bukan sekadar beli sahaja, tapi bagaimana nak protect “harta yang ada” seandainya kita tiada nanti, apa perlu kita buat untuk anak & waris di kemudian hari.

4. Beri saya keberanian untuk melangkah lebih jauh dalam pelaburan dengan ilmu & proven strategi Tuan Ahyat , Tuan Azim & the team. 

Nik Shairazi, Kuantan

Selama ni rasa yakin dan konfiden je yang saya layak dan mampu beli rumah. Walaupun ingat macam dah tahu tentang layak dan mampu, masih tak ada rasa berhati-hati dan tak pernah periksa betul-betul kemampuan membeli rumah.  

Bila check betul betul semalam - hah, sentap! Kemampuan beli rumah tak sampai 20% dari kelayakan.

Saya kena buat balik post mortem kewangan. Periksa mana pili yang bocor. Mesti buat apa yang perlu walaupun tak suka.  

Goodbye watching movies every week and staying in expensive hotels while traveling. Goodbye spa.

Khairiyah Ideris, Selangor 

Kini saya sedar tentang pentingnya mengawal perbelanjaan & pengurusan cash flow isi rumah. Selama ni saya suka hati je soping "Branded item"....Walaupun sebelum join kelas/seminar Tuan Ahyat saya sudah pun mempunyai 3 rumah tapi dengan zero pengetahuan tentang interest rate yg tinggi dari bank. 

Dulu saya tak pernah ambil tahu mengenai pentingnya menjaga profil kewangan & cara-cara membuat bank terpikat kepada kita. 

Bila bergaul dalam kalangan Jemaah @ Pejuang Hartanah, niat untuk menambah ASET semakin membara & secara automatik 3 rumah sebelum ni adalah tidak mencukupi untuk bersara secara "BERGAYA" disebabkan INSFLASi yang saya tidak sedar pun.  

Rabuyah Sean, Seremban

Jemaah Pejuang Hartanah

Hubungi Kami

Sila hubungi kami jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai Pejuang Foundation Program atau acara Pejuang Hartanah yang lain.

  • Alamat: No 32A-3, Jalan Metro Pudu, Fraser Business Park, Off Jalan Yew, 55100 Kuala Lumpur
  • Phone: +603-8933 6211
  • Mobile 1: +6012-341 8631 (Hana)
  • Mobile 2: +6019-385 8996 (Sofia)
  • Email 1: hana.h@ilhamtraining.com
  • Email 2: sofia.rosalie@ilhamtraining.com

Dapatkan tempat anda sekarang!

Daftar hari ini sebelum harga naik nanti ...